Rawene Road

About This Project

This large, architecturally designed home had been adequate for the full lifestyle of its owner. But with a growing business, family visiting from Europe, and rumours of an apartment block next door – things needed to change.

For the business – the addition of a new, semi-separate office, the size of a granny flat
For the owner – an enlarged master suite with oversized his and hers walk in wardrobes and a spare-no-expense luxury bathroom.

For the apartment block next door – all windows were removed from that side of the house and Velux sky lights added
For the rest of the house – a complete makeover, new bathrooms, new carpet, new doors, leaks fixed, windows replaced.

Resource consent, roof structure issues, design problems imposed by the existing building are all long forgotten stresses. Resilience, determination and a good team made this a fantastic project.

Contact Us

x